Garanties en zekerheden

Serviceovereenkomst

Op de aangeboden beveiligingssystemen welke Quatro Systems levert en installeert kan een serviceovereenkomst worden afgesloten. Een serviceovereenkomst wordt aangepast aan uw wensen.

Controle en reiniging

Bij het uitvoeren van een onderhoud gaat Quatro Systems ervan uit dat de functionaliteit van het inbraakalarmsysteem te allen tijden gewaarborgd moet zijn. Ook tijdens de garantieperiode is onderhoud en inspectie vereist. Dit wordt bereikt door minimaal één maal per  jaar onderhoud op de installatie te plegen. Hierbij worden dan de installatieonderdelen gecontroleerd op functionaliteit en de componenten die voor schoonmaak in aanmerking komen worden gereinigd. De resultaten hiervan worden in een logboek vastgelegd.

Serviceperiode

Eén van onze servicemonteurs is gedurende de serviceperiode beschikbaar. Deze serviceperiode bedraagt normaal gesproken 8 uur per dag en 5 dagen per week maar kan worden uitgebreid naar maximaal 24 uur per dag en 7 dagen per week. Hierbij is ons telefoonnummer beschikbaar voor het melden van storingen buiten reguliere kantooruren.

Garantie

Al onze diensten en producten worden uitgevoerd door professionele vakmensen zodat we u een optimale garantie kunnen geven.

Verschillende diensten van Quatro Systems

Bekijk ons dienstenpakket:

Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein “Gouwe Park” (Gouda / Moordrecht), wij bieden landelijke dekking.

Bel met een adviseur op 0182 39 03 33


voor een vrijblijvende
afspraak.
Of stuur een bericht