Camerasystemen

Camerasystemen voor bedrijfspanden, bedrijventerreinen of woningen

Inbrekers, dieven, criminelen, insluipers en vandalen hebben een afkeer van camera- en videosystemen. Het liefst komen ze niet in beeld. Want camera’s en opnameapparatuur leggen alle beelden onverbiddelijk vast. En ieder beeld kan opnieuw bekeken worden. Met alle kans dat criminelen herkend en uiteindelijk gepakt worden.

Extra ogen in en om uw bedrijfspand

Een camera- en videosysteem werkt aan uw veiligheid en leent zich bij uitstek voor parkeergarages, winkelcentra, winkelbedrijven, scholen, het verkeer, transportbedrijven, opslagterreinen, woonhuizen, hotels en ziekenhuizen. Met een camera systeem hebt u extra ogen.

Vanuit één centraal punt bewaakt u meerdere ruimtes tegelijk. Zonder dat u extra personeel hoeft in te schakelen. Sterker nog: dankzij onze systemen kunt u uw medewerkers juist efficiënter inzetten. In de stille uren en bij een minimale bezetting is dat een uitkomst.

Het camerabewaking systeem welke wij voor u installeren, gebeurd op basis van uw wensen en het door u aangegeven budget.

Woonhuizen en cameratoezicht via internet

In steeds meer woonhuizen wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Om een inbreker buiten de deur te houden is vroegtijdige signalering gewenst. Een camerabeveiliging is hierin een belangrijke aanvulling op uw inbraakalarmsysteem. Alle activiteiten rondom uw huis worden geregistreerd door de modern vormgegeven dag en nacht camera. De beelden kunnen worden vast gelegd op een harddisk recorder of in de cloud. Via internet kunt u rechtstreeks beelden bekijken of het opgenomen beeldmateriaal van uw woonhuis terugzoeken. Ook is het mogelijk om beelden te bekijken op een smartphone of tablet.

Verschillende diensten van Quatro Systems uit Gouda

Bekijk ons dienstenpakket:

Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein “Gouwe Park” (Gouda / Moordrecht), wij bieden landelijke dekking.

Bel met een adviseur op 0182 39 03 33


voor een vrijblijvende
afspraak.
Of stuur een bericht