Meldkamer

De meeste alarminstallaties worden aangesloten op een meldkamer. Quatro Systems  werkt samen met gerenommeerde particuliere alarmcentrales, de zogenaamde PAC’s. Deze voldoen aan zeer strenge eisen. Als de meldkamer een alarmmelding ontvangt, wordt deze afgehandeld door een waarschuwingsadres of bewakingsdienst te bellen.

Controle en registratie

Bij de meldkamer wordt gecontroleerd en geregistreerd wie er wordt gebeld en of deze persoon bereikbaar is. Er vindt dus onmiddellijk een doeltreffende actie plaats. Bij de meldkamer kan verder eenvoudig het onderscheid worden gemaakt tussen de aard van de melding, zo kan een centralist direct zien of het een inbraakalarm betreft maar ook brandmelding, overval, sociaalalarm, of een technisch alarm. Voor elk type melding kan de centralist een bepaalde actie uitvoeren. Indien gewenst kan de meldkamer een surveillance langs sturen (volgens afgesproken protocol), die het pand inspecteert na een alarmmelding. De klant hoeft in dit geval niet zelf ter plaatse te gaan.

De garanties en zekerheden van Quatro Systems

Meer informatie over de serviceovereenkomst, controle en reiniging van systemen en onderdelen, de serviceperiode en onze garantie.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Bekijk het dienstenportfolio of neem direct contact op voor een afspraak met een beveiligingsprofessional van Quatro Systems, of bel 0182 39 03 33.