Alarmsystemen (zakelijk)

Een alarmsysteem kan de zaken die u het meest waardevol vindt beschermen. Dit kan uw personeel zijn, bijvoorbeeld door een overvalarm, uw bedrijf of huis, door een inbraakalarmsysteem, of iets anders. Quatro Systems heeft voor elke soort van beveiliging een passende oplossing met een (draadloos) alarmsysteem.

Elektronisch inbraakbeveiligingssysteem

Met een elektronisch inbraakbeveiligingssysteem kiest u voor zekerheid. Het systeem geeft iedere inbraak of poging daartoe direct door aan de alarmcentrale. U bepaalt vooraf wie gewaarschuwd moet worden. Geeft uw systeem een alarmmelding door, dan wordt er meteen actie ondernomen. De alarmcentrale rapporteert en/of alarmeert dan sleutelhouders, politie, brandweer en eventueel overige alarmopvolgers.

Uw alarmsysteem is een hoogwaardige installatie die onder alle omstandigheden werkt en zich eenvoudig laat bedienen. De installatie voorziet precies in uw veiligheidsbehoefte en wordt binnen uw budget op maat gemaakt. U krijgt van ons een duidelijke offerte.

Eisen, certificering en onderhoud

Uw  systeem voldoet aan de strengste eisen en wordt desgewenst met een certificaat opgeleverd. Dat is niet alleen voor u een garantie voor kwaliteit maar ook voor uw verzekeraar. Wij verzorgen uiteraard het onderhoud en de service van uw beveiligingsinstallatie, waardoor de optimale functionaliteit ook op de langere termijn gewaarborgd blijft.

Bent u ondernemer? Wij adviseren u over de mogelijkheden. Misschien komt u wel in aanmerking voor subsidie!

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met Quatro Systems.