Beveiliging van uw huis

Deuren

Deuren: kies voor veiligheidssloten, die passen vaak in de bestaande slotopening. Kies voor deurschilden die van binnenuit vastgeschroefd worden en die een sluitkom hebben in plaats van een sluitplaat.

Monteer een deurspion in uw deuren zodat u van te voren kunt kijken wie er voor de deur staat wanneer er wordt aangebeld. U kunt daarnaast een kierstandhouder (deze is sterker als een deurketting) plaatsen zodat u in sommige gevallen de deur niet helemaal open hoeft te doen.

Ramen

Ramen: zorg voor afsluitbare grendels bij de ramen.

Kozijnen

Plaats een Security strip op het kozijnen aan de slotzijde van de deur. Dit voorkomt dat de dief met een breekijzer kan binnenkomen.

Scharnieren

Plaats extra veiligheidsscharnieren, dievenklauwen of een dievenpin op de plaats van scharnieren die van buitenaf te bereiken zijn.

Verlichting

Plaats buitenlampen met sensoren, zodat deze automatisch aangaan als er iemand uw pad opkomt. Licht schrikt dieven doorgaans af.

Wat kunt u nog meer doen?

Kies voor elektronische beveiliging zoals een alarmsysteem wanneer u het echt goed wilt aanpakken. Vooral voor afgelegen liggende huizen is dit de beste optie. Daar zijn immers geen buren die wakker worden van een geluidmakende dief als u niet thuis bent. Met een alarmsysteem bent u ervan verzekerd dat de alarmcentrale snel bericht krijgt en in actie komt.

U wilt meer weten over beveiling

Wilt u meer tips of zoekt u een beveiligingsbedrijf met verstand van zaken? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactformulier:

Bericht:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres:

Wij versturen geen ongevraagde e-mails.

Contactgegevens

Quatro Systems
Zuidbaan 570
2841 MD  Moordrecht

t  0182 39 03 33
f  0182 39 03 39

info@quatrosystems.nl
i   www.quatrosystems.nl